PrimePet Termékcsalád bemutatása

Zöldkagyló por kutyáknak, cicáknak

zöldkagyló or kutyáknak

Újonnan bevezetett PrimePet termékeink közül az egyik legkeresettebb a zöldkagyló por kutyáknak, melyről gyakorlott gazdiként biztosan hallottál már. A mai kutyusoknál az egyik leginkább előforduló népbetegség megelőzésére és gyógyítására, valamint a tünetek enyhítésére, megszüntetésére és nem utolsósorban kiváló étrend kiegészítőként szolgál.  Remek kalcium forrás, hogy boldog kutya várjon amikor hazaérsz! 😊

A zöldkagyló kutyáknak készített kivonata a mozgásszervi rendellenességek megelőzése érdekében és gyógyításában jó szívvel ajánlott gyakorlatilag minden fajtájú kutyusnak.

A mozgásszervi panaszok okai:

A mozgásszervi panaszoknak különböző okai lehetnek (porcok, ízületek, ínszalagok sérülése), ugyanakkor ezeket megelőzendő erősen ajánlott már kölyökkortól napi szinten az étrendbe beépíteni, hogy megfelelően tudjunk gondoskodni kis barátunk egészségéről.
A városiasodás egyik velejárója a természetes területek (erdők, mezők) visszaszorulása, egyre inkább teret hódít a beépített területek nagysága. Betonjárda és úttest, csupa olyan felület amin járunk, de alapvetően az izületeinknek ez egyáltalán nem tesz jót. Alapjában véve a mi láb-izületeink sem kemény talajra vannak tervezve, viszont mi puha és ergonomikus lábbelikkel védhetjük lábainkat. Kutyusunk esetében azonban nem életszerű a lábbeli, és nem is lenne egészséges anatómiailag állandóan „cipőben” sétáltatni őket. Többet ártanánk vele hosszú távon.

Számolnunk kell –bizonyos fajták esetében pedig különösen – a túltenyésztés okán megjelenő mozgásszervi gondokkal is, ami sajnos örökletes betegség is lehet. Azt sajnos ugye előre nem tudjuk, hogy kis kedvencünk hajlamosabb-e  a felsorolt gondok kialakulására, ezért is fontos a lehető leghamarabb folyamatosan, kúraszerűen a megfelelő táplálék kiegészítőket alkalmazni.
Mint nálunk embereknél, a túlsúlyos és/vagy korosodó kutyusoknál szintén könnyebben előfordulnak ezek a mozgásszervi betegségek, amiket úgyanúgy kezelni kell. Ha a fentieket nem vesszük komolyan, akkor a későbbiekben nagyon súlyos, a kutyánk és ezáltal a mi életünket is megkeserítő problémákkal kell szembesülnünk.

Kutya mozgásigénye:

Nagyon fontos megjegyezni azt is, hogy ahány féle kutya, annyiféle mozgásigény. Legújabb családtagunk kiválasztásánál tehát azt is vegyük figyelembe, hogy az adott kutyafajtának a szakirodalmak szerint általában mekkora a mozgásidényük. A kutyatartás bár hobbi, annál komolyabb felkészültséget igényel és hatalmas felelősséggel jár. A fajtaspecifikus kutyatartási szabályokat figyelembe véve és betartva, a legjobb zöldkagyló kivonat kutyáknak ha ki van választva, akkor nagy baj nem lehet!

táplálékkiegészítő, kutya táplálék kiegészítő

 Ne habozz hát, felelősségteljes gazdiként rendelj be Te is kutyusodnak az új PrimePet új-zélandi Zöldkagyló porból is, hogy mindig mosolygós, boldog legyen bundás négylábúd!

Még több információ