Mérföldkő az életünkben, a PrimePet és GanoPet márka debütál

Végre, végre, végre! Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy mostantól saját márkás termékekeink is rendelhetőek weboldalunkon!

Pet Factor hitvallása:

Nekünk, embereknek is szükségünk van vitaminokra vitalitásunk megőrzése érdekében és ugyanez a helyzet kis barátaink esetében is.

Hitvallásunk a Pet Factornál, hogy olyan minőségű táplálék kiegészítőket, vitaminokat stb. biztosítsunk kis kedvenceiteknek, melyek segítségével egészséges életet, boldog mindennapokat biztosíthassatok nekik. Azt az érzést nem kell ugye ecsetelnünk, amikor kutyusunk hatalmas lelkesedéssel és örömmel fogad minket, amikor hazaérünk? Ha négylábúnk egészséges és kiegyensúlyozott, akkor nem fogunk benne csalódni, mindig határtalan imádattal fog viszonyulni hozzánk. Ebben a tekintetben háziállataink végtelenül egyszerűen működnek, hiszen – bár elmondani nem tudják – viselkedésükön egyből észrevehető, ha rossz a kedvük, ami majd minden esetben egészségügyi problémára utal.

Pet Factor saját márkája a PrimePet

Már a Pet Factor indulásakor foglalkoztatott minket a saját magunk által gyártott termékek gondolata, mégpedig olyan összetevőkből, amelyek 100%-ban a természetben fellelhető alapanyagokból készülnek. Rengeteg pozitívuma van annak, ha saját magunk állítjuk elő termékeinket, mely végső soron Nektek és biztosíték:

  • sosem lesz gond a megrendeléssel, nem lehetnek készletbeni – ,vagy szállítási gondok
  • ugyan azt a minőséget kapja kedvenced mint eddig, de sok esetben kedvezőbb áron
  • viszonteladott termékeink minősége eddig is vitathatatlan volt, de ha Primepet készítményeket vásárolsz, az egy plusz biztosíték számodra is
  • még nagyobb lesz a választékunk, nagyobb biztonsággal tudsz mindent nálunk beszerezni

A Pet Factor újdonságok:

Végül, de nem utolsó sorban szeretnénk azt is elmondani Nektek, hogy Primepet termékkínálatunk folyamatosan bővül, így hamarosan mindenre lesz megfelelő alternatíva termékeink között, mint ahogy megszokhattad a méltán népszerű Lintbells termékek esetében is.