Kutya hasmenés és hányás  – probiotikum kutyának

Olyan aranyosan tud nézni, és annyira szépen kéri a falatot…. Bizony sokszor nem tudunk ellenállni kutyusunk kérésének, és titokban odacsempészünk néhány finom falatot a házi kosztból. Ilyenkor bizony a kutya gyomorrontás és hasmenés gyakrabban és nagyobb eséllyel fordulhat elő.  Kellemetlen tüneteket is tapasztalhatunk, mint a puffadás, hányás vagy zubogó has.

A kutyák emésztési gondjai a legelterjedtebb problémák közé tartoznak, akár csak az ízületi gondok, és bizonyos esetekben még össze is függhetnek. Gondoljunk csak arra, amikor csupán jósszándékból, hogy kutyusunk táplálkozását változatosabbá tegyük, adunk neki nem kutyahasba való táplálékokat. A nyers hús, a fűszeres ételek rendkívüli módon megterhelik az emésztőrendszert, és ha még maradékkal is bonyolítjuk a helyzetet, bizony számolnunk kell a túlsúly kialakulásával is. A túlsúly komoly terhet ró az ízületekre, nem is beszélve arról, hogy a kóros elhízás szív és érrendszeri betegségeket okozhat, megrövidítve így az élettartamot.

Kutyánk étrendjének megválasztásakor fordítsunk különös figyelmet az életkorára és aktivitási szintjére. Ha szeretnénk egy kis változatosságot vinni a táplálkozásába, nyugodtan próbáljunk ki a kifejezetten kutyák számára elkészített, tartósítószer és glutén mentes teljes értékű eledeleket. Viszont ha megtörtént a baj, és kutyánk hány, hasfájása vagy más emésztési problémája,  a megfelelő probiotikumok megoldást nyújtanak.  YuDIGEST termékcsaládunk teljeskörű, komplex segítség az egészséges emésztésért, ugyanis gondosan kiválasztott kiváló minőségű összetevőkből áll, melyet állatorvosok és tenyésztők is ajánlanak. Ez az egyetlen táplálékkiegészítő, ami egyedülálló BioActivTM  (pro és prebiotikum) összetevőivel támogatja az emésztőrendszert, melyek hatása tudományosan bizonyított. Támogatja a “jó” baktériumok megtelepedését, ugyanakkor szembeszáll a betegséget okozó baktériumokkal. Így gyorsan és zökkenőmentesen túl lehetünk a gyomorrontásos napokon. A YuDIGEST termékeket ajánljuk antibiotikumos kezelések után is, ugyanis gyorsan segít visszaépíteni az egészséges bélflórát.

A YuDIGEST termékcsaládunk segít abban, hogy kutyusaink jól érezzék magukat – nincs többé kutya hasfájás és hasmenés! Gyors segítséget nyújt, amikor szüksége van rá!

Még több információ erről!