PrimePet Termékcsalád bemutatása

Bio Kókuszolaj kutyáknak, cicáknak

kókuszolaj

Most a PrimePet termékcsalád egyik táolálékkiegészítőjét mutatjuk be Nektek. Olyan sok mindenre lehet gyógyír, annyi egészségmegőrző hatása és felhasználási módja van, hogy azt felsorolni is nehéz. Ráadásul ez is egy természet adta kincs, amit minden adalékanyag nélkül lehet felhasználni. Szintén érdekes, hogy megint egy növényi összetevő, melyet az emberi egészség megőrzésére, már kialakult gondok tüneteinek kezelésére is használunk, igen nagy sikerrel. Ez a csodaszer pedig a PrimePet kókuszolaj.

Amikor a kókuszolaj egészségre gyakorolt jótékony hatásait szeretnénk Nektek felsorolni rá is jövünk egyből, hogy nagyon sok idő lenne.☺ Természetesen azért megpróbáljuk kicsit közelebb hozni Nektek, megismertetni Veletek és annyit azért elárulni, hogy mely területeken lehet alkalmazni.

Érdemes talán belső és külső felhasználás szerint csoportosítani ezt a csodaszert. Háziállataink bőre és szőre egyaránt olyan terület, melynek állapotára oda kell figyelni, hiszen sok mindent elárul összességében kis kedvencünk állapotáról. A fényes egészséges kutyaszőrzet biztos jele annak, hogy bőre is egészséges, hiszen maga a bőr táplálja a szőrzetet. Ha száraz a kutya bőre, az valamiféle vitamin hiányt feltételez legtöbb esetben, ez pedig  előbb utóbb korpásodáshoz, gombásodáshoz vezethet. A felülete viszketni kezd, amit négylábú kedvencünk az állandó vakarással tovább irritál, ezáltal még szárazabb, sebes lesz a bőr felülete. Gyulladáscsökkentő hatása a viszkető érzés enyhítésére tökéletes, illetve magas laurinsav tartalma (40%-os) okán baktérium és gombaölő. Védi kutyánk, macskánk tappancsain lévő párnákat, hidratáló képességével puhán tartja azt. Télen védelmet nyújt a sózott utak, járdákon történő sétálás következtében, amikor tappancsok kiszáradnak. Nyáron is jól jön, hiszen a felforrósodott talaj enyhe égési sérüléseket és fájdalmat okozhat.  Házi kedvenceink bőrápolójaként aposztrofálható, amolyan mancsápoló krém.  Rugalmas, selymes, egészséges bőre és bundája lesz négylábúnknak a folyamatos használat következtében. Lassítja a szőr hullását, ezáltal dúsabb és fényesebb lesz. Majdnem kimaradt egy nagyon fontos szerep: kullancsriasztónak is megfelelő! Szóval külsőleg történő alkalmazás esetén nagyon sok mindenre jó, amolyan multivitaminos bőr-szőr elixír.

Belsőleg történő alkalmazása esetén segíti az emésztést, sőt napi rendszerességű fogyasztása esetén a túlsúlyos kutyáknak elősegíti a súlycsökkenést, a nehezebben emészthető ételek felszívódását. Segít ugyanakkor a szervezet számára oly fontos kalcium és magnézium beépítésében, melyek az egészséges csontokért, ízületekért is felelnek többek között. Korunk energiaitala is lehet kutyusoknak és macskáknak, hiszen energizálja őket. Érdemes mondjuk egy-egy nagyobb hangvételű kirándulás alkalmával adni kutyusunknak, amitől jobban fogja bírni a túrát. Az immunerősítés kutyáknak szintén fontos, hiszen az erős immunrendszertől ellenállóbbá válnak a különböző betegségekkel szemben.

A kókuszolaj több évtizede ismert és alkalmazott csodálatos tulajdonságai miatt, úgy a kozmetikumok világában, mint a gasztronómiában. Ismét egy újabb bizonyítéka annak, hogy a természet bámulatos csodaszerekkel szolgál, melynek köszönhetően sok egészségügyi problémát megelőzhetünk, kialakulása esetén pedig eredményesen kezelhetjük azokat.

táplálékkiegészítő, kutya táplálék kiegészítő

Próbáld ki Te is, hidd el meghálálja kedvenced, ha őt is ellátod a megfelelő vitaminokkal és táplálék-kiegészítőkkel. A PetPrime kókuszolaj adalékanyag nélküli. 100%-ban a természetből nyert alapanyagú termékek. Immunerősítő kutyáknak, vitaminbomba macskáknak.

Még több információ