Allergia teszt kutyáknak

kutya allergia

2020 ősszel fogadtunk örökbe egy kutyust. Első látásra szerelem volt, a családunk tagjává vált egyből. Mint minden családtagnál nála is fontos volt számunkra a tökéletes egészségi állapot megőrzése. Mi szeretjük inkább megelőzni a bajt, mint kivárni, hogy mi lesz … ezért elébe szerettünk volna menni, annak, hogy milyen lehetőség is jöhetnek elő kutyusunknál.

Kicsit tanakodtunk, átgondoltuk és a mellett döntöttünk, hogy mind a táplálkozását, mind a táplálékkiegészítőket, vitaminokat, egyéb jutalomfalatokat, konzverveket jól meg tudjuk vállogatni, és tényleg olyanokat tudjuk vásárolni, ami neki is jó … elévegzzük nála a 300 allergia tesztet. Ezt a lehetőséget választottuk, gondoltuk kezdésnek jó lesz.

Jól döntöttünk. Egyszerűen, kényelmesen és gyorsan meg tudtuk csinálni a szőrvételt, beküldtük és később jött emailben a részletes elemzés. Nem kellett a kutyával sehova sem menni, otthon nyugodt körülmények között tudtuk elvégezni az egész folyamatot. ÉS utoljára, de nem utolsó sorban fájdalommentes volt kutyusunknak.

Az eredmények, részletesek és pontosak voltak, számunkra is érhetőek, nem orvosi szaknyelven íródtak. Tiszta és egyértelmű képet kaptunk arról, hogy kutyánk mire lehet érzékeny az ételekben, egyéb környezeti tényezőkben. Ez nagyon nagy segítség volt a tápok és egyáltalán a táplálkozásának a kialakításánál. Tudtuk mire kell figyelnünk, mit vehetünk neki, mit nem. Szüksége van – e táplálékkiegészítőre, vitaminra, valamilyen speciálsi diétára.

Aki teheti csináltassa meg kutyusánál, csak ajánlani tudom. Alapos, teljeskörő információ kutyusunkról! Köszönjük!

táplálékkiegészítő, kutya táplálék kiegészítő

 Allergia teszt kutyáknak és cicáknak

Kutyarajongóként fontos lehet, hogy tisztázd, hogy az esetleges érzékenység könnyebb kezelése érdekében mi a legjobb a kutyádnak. Különbözö allergia tesztekből tudsz választani. El tudod dönteni, hogy szőrből vagy inkább nyálból készítted el a vizsgálatod kedvenceidről. Az allergia tesztek olyan allergiacsökkentő stratégiákat biztosítanak, amelyekkel a kedvenced boldogabbá és egészségesebbé válik.

Még több információ