PrimePet Termékcsalád bemutatása

Ördögcsáklya por kutyáknak, cicáknak

ördögcsáklya por

Íme a PrimePet termékcsalád legújabb zászlóshajója: az Ördögcsáklya por! Nevéből adódóan talán ki is találtátok, hogy ez egy gyógynövényből készülő csodaszer. Igen-igen! Évszázadok óta használjuk mi emberek és milyen jól is tesszük! A természet hihetetlen dolgokra képes, gyakorlatilag minden egészségügyi problémára (is) meg van a maga megoldása. Mi pedig a XXI. században nagyon kényelmes helyzetben vagyunk, hiszen csak fel kell használnunk azt az „elhanyagolható” pár ezer évnyi tapasztalatot, amit elődeink ránk hagytak. Ezzel a tudással nincs az a tudós, pénz, labor, vagy épp a technikai fejlődés által biztosított eszköz, ami fel tudná venni a versenyt.

Szóval itt van ez a Dél-Afrikában (Namíbia, Botswana, Angola) őshonos szúrós növény, ami egyébként nagyon komoly sebet tud ejteni az ember lábában, ha rálép. A csalánhoz hasonlítható talán, hiszen azt sem szeretjük természetes közegében, ugyanakkor milyen fontos szerepet tölt be a gyógyászatban! De hogy lesz ebből ördögcsáklya kutyának?

Az ördögkarom felhasználási területe a gyógyászatban igen szerteágazó. Fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatása révén például használatos reumás panaszokra, derék – és hátfájásra, izületi fájdalmakra. Éppen ezért jó porcerősítő kutyáknak, hogy csak egy példát említsünk. Fizikai sérülések esetén a felszíni sebekre, rándulásokra szintén alkalmas. Ugyanakkor jó még étvágytalanság ellen, emésztési zavarokra, hasmenésre és így tovább. Afrikában egyébként sok esetben a malária ellen is alkalmazzák.

Házi kedvenceinknél tehát hasonló területeken érhetünk el kedvező eredményeket, vagy előzhetjük meg a gondokat. Sajnos a mozgásszervi megbetegedések igen gyakoriak a hobbi-állattartók körében, melynek okaira most nem térünk ki. Példának okáért az izületi kopás kutyáknál igen gyakori jelenség idősebb korban, ami igencsak meg tudja keseríteni kedvencünk életét. Korlátozza mozgásában a fájdalmak miatt, az időjárás változásra fogékonyabb lesz, emiatt sokszor kedvetlen, nincs étvágya. Ahhoz hogy idáig ne jussunk el, vagy lassítsuk kialakulását, tökéletes lehet az ördögkarom kúraszerű használata. Ha már jelen vannak a felsorolt problémák akkor is óriási segítségünkre lehet az ördögcsáklya, hiszen csodás fájdalomcsillapító kutyáknál. Gyakorlatilag minden korú eb esetében ajánlott, akkor is, ha egyébként fajtajellegéből adódóan bundásunk nem tartozik az ilyen szempontból „veszélyeztetettek” közé. Mindenképp hasznára válik tappancsosunknak, ugyanis segíti a megfelelő emésztést, gyorsítja az anyagcserét is az előzőekben felsoroltak mellett.

Ha már párhuzamot vontunk több ízben is ember és háziállata kapcsán, akkor továbbra is tartanánk jó szokásunkat: a táplálék kiegészítők és vitaminok használata bár erősen javallott, azonban nem helyettesíti az egyéb szükséges tápanyagokat! Figyeljünk oda, hogy háziállatunk étrendje megfelelő mennyiségű és minőségű legyen. Legalább ilyen fontos odafigyelni a minőségi mozgásra is, hiszen – bár eddig nem esett róla szó – az elhízás is egyenes kiváltója az izületek romlásának, a porcok kopásának! Ha ezeket betartjuk nincs más hátra, mint megrendelni a PrimePet 100%-ban természetes étrend-kiegészítőit és máris kész az egészséges kutya/macska receptje! 🙂

táplálékkiegészítő, kutya táplálék kiegészítő

 Ne habozz hát, felelősségteljes gazdiként rendelj be Te is kutyusodnak az új PrimePet Ördögcsáklya  porból is, hogy mindig mosolygós, boldog legyen bundás négylábúd!

Még több információ