Nemes feladatnak tettünk eleget a szeptember közepén megrendezett délegyházi eseményen, méghozzá örömmel!

Ugye, ha azt mondom, moszkvai őrkutya, akkor felrémlik előtted egy szép nagy robusztus fenevad, amely nem véletlenül kapkta ezt a nevet. Igazi házőrző a javából, amely a kaukázusi juhász szilaj vadságát ötvözi az emberközpontú bernáthegyi intelligenciájával. Hazánkban is egyre több rajongója van, sőt, alapítvány is támogatja a moszkvai őrkutya hazai terjedését.

Ezen alapítvány számára gyűjtöttünk támogatást ezen a nemes rendezvényen, ahol felvonult a fajta pár nagykövete. A tombola nyereményei között kisorsoltunk pár Lintbells csomagot, ezzel is hozzájárultunk a nyertes „moszi” egyedek jó közérzetéhez.

A hétvége remek hangulatban telt, láthattunk ügyességi bemutatót, igazi „moszi” szépségversenyt, sőt a vérmesebbje benevezett egy jó kis kutyaúszásra!

Saját tapasztalataink

A kutyatulajdonosok többnyire tisztában vannak, kik is vagyunk, és elismerően nyilatkoztak a termékekről. Ennek örülünk! Jó volt hallani, hogy az általunk képviselt és ajánlott termékek ilyen jó hírnek örvendenek. A tombola nyertesek közül volt, aki odajött hozzánk és megköszönte, hogy alkalma lesz kipróbálni a terméket.

Mini Moszi Tali – Vizes kutyás hétvége Délegyháza.
Képek az eseményről

A YuMOVE Dog – az idősödő vagy merev ízületekkel küzdő kutyáknak készült, bizonyított hatékonyságú, hármas hatású étrendkiegészítőnk – javítja az ízületek kenését, hosszú távon támogatja a porcok egészségét, és javítja a mozgékonyságot.

Még több információ erről!