A kutya öregedésének jelei – így vedd fel velük a harcot!

kutya öregedésének jelei

A kutyus hosszú éveken át szerez örömet Neked és családodnak. Őrzi otthonodat, játszótársad lesz Neked vagy gyermekednek, melletted éli végig rövid életét. Olvasd el, hogyan hosszabbíthatod meg a melletted töltött boldog éveit.

Ha morális értelemben vizsgáljuk, tulajdonképpen tartozol ezzel neki, köszönetképpen a hűségért és az odaadásért, amivel viseltet irántad. A kutya hosszú ideig hűséges társad marad, ahogyan mondani szokták. Amikor egy ember arra adja fejét életében, hogy kutyát vesz maga és családja mellé, kiválasztja leendő társát. Azaz az ember választ, a kutya pedig elfogadja a választást. A kutyának csupán a szerencséjén múlik, milyen gazdit dob számára az élet nyerőgépe.

Ennek ellenére mindig csillogó szemmel figyel rád, amikor hazaérkezel, örömmel teli ugatással üdvözöl minden nap. Játszhatsz vele, elviheted sétálni, vagy éppen megoszthatod vele a kanapét.

Azonban nem lesz mindig fitt és rugalmas… – bizony a kutya öregedésének jelei előbb utóbb jelentkeznek, lehetnek rossz napjai, ráadásul ő évente 7 évet öregszik – ezért jó eséllyel ő fog elhagyni Téged, amikor megtér az örök kutyamenyországba…

Nézd, mit tehetsz azért, hogy minél tovább boldog legyen!

A kutya öregedésének jelei között az elsők között lehet tapasztalni, hogy ízületeik merevednek, azonban a helyes táplálkozással és megfelelően kiválasztott táplálékkiegészítővel elősegítheted a mobilitást és az ízületek egészségének megőrzését.

A YuMOVE Dog prémium minőségű természetes összetevői három módon fejtik ki hatásukat:

• növelik a csontok rugalmasságát,
• hosszútávon védik az ízületeket, és
• elősegítik a mozgékonyságot.

Segítség a kötött ízületeken

Az ActivEase Zöld Kagyló Kivonat a kristálytiszta vizű Új-Zélandról származik, amely magas koncentrációban tartalmaz omega-3 zsírsavakat, így rugalmasabbá teszi az ízületeket. A minőségi alapanyag és a különleges feldolgozás biztosítja a különbséget – a mi zöld kagyló kivonatunk 4x több omega-3-at tartalmaz mint a hagyományos verzió.

Az ízületek szerkezetének támogatása:

A magas minőségű glükózamin biztosítja a porc legfontosabb építőköveit – a megfelelő szilárdságú kötőszövetet, amely védi az ízületeket. A természetes kondroitin, amely megtalálható a VitaEase Zöld Kagyló kivonatban hosszabb időn keresztül képes fenntartani az egészséges porcok és ízületek állapotát. A mangán elősegíti a kollagénképződést a porcokban, az inak és az ínszalagok között.

Mozgékonyságot fokozó hatás:

A YuMOVE Dog egyedülálló formulája a hialuronsavnak köszönhetően, bizonyítottan 2 órán belül képes eljutni az ízületekhez, segítve a porcok kenését, és lelassítani további kopást. A C és E vitaminok olyan antioxidánsok, amelyek semlegesítik a szabad gyököket, és hozzájárulnak a mobilitás fenntartásához.

A YuMOVE Dog bizonyítottan kifejti hatását már 6 héten belül, köszönhetően az olyan összetevőknek mint a nagy hatékonyságú hidegsajtolási eljárással készült zöld kagyló kivonat.

Karen és Dudley írta:

“A 15 éves Norvég Elkhund kutyámnak adom a YuMOVE Dogot december óta és a különbség hihetetlen. Újra ugrál az ágyon, csúszkál a konyha padlón és élvezi a havat az udvaron. A különbség szemmel látható.”

A YuMOVE Dog – az idősödő vagy merev ízületekkel küzdő kutyáknak készült, bizonyított hatékonyságú, hármas hatású étrendkiegészítőnk – javítja az ízületek kenését, hosszú távon támogatja a porcok egészségét, és javítja a mozgékonyságot.

Szerezz több infót erről a remek termékcsaládról!