Gondoskodás a serdülő kutyák ízületeiről

serdülő kutya, ízületvédő

A kutya életének 5 legfontosabb szakasza, és a bizonyítottan hatékony módszerek, amelyekkel élete végéig karban tarthatod az ízületeit. 5 életszakasz, amelynek kellő figyelmet szentelve meghosszabbíthatod kedvenced aktív, egészséges éveit. Így csináld!

Gondoskodás a serdülő kutyák számára

Kiskutyád akkor válik serdülővé, amikor elveszítik a tej fogait és egészen addig tart, amíg teljesen kifejlett felnőtt, 18 hónapos kutyává cseperedik. Csakúgy, mint mi emberek , a “tinédzser” kölykök is tud egy kicsit makacs, morgós, akaratos lenni. Ilyenkor talán úgy érezzük, hogy a már megtanult szabályok tanítását kezdhetjük előről, ráadásul a kutyusok igenis tesztelik a határainkat.

Most arra gondolhatsz, hogy “ezt a kis szörnyeteget ki kell zavarni, hogy végre nyugton hagyjon” – de nagyon fontos, hogy ragaszkodj az 5 perces szabályhoz, és találj más megoldásokat arra, hogy “szót” érts a kutyusoddal.

Ebben a korban is figyelj arra, hogy az ízűletek ne legyenek túlterhelve amikor a játékra koncentrál, játszhattok mentálissan fejlesztő játékokat, de ami nagyon fontos, hogy olyat játszatok, ami szórakoztató mindkettőtőknek, és idővel meg fogod találni azt a köteléket, amely újra megerősíti a kapcsolatot.

Rengeteg nagyszerű könyv létezik, hogy elkezdd a cliker és a trükkképzést, vagy részt venni különbözö tanfolyamokon, miközben ezek az órák kiválóan alkalmasak a folyamatos szocializálódásra, és nagyszerű módja a “gőz” kieresztésének.

Érdemes ebben a korban is fontolora venni az ízületeinek támogatását olyan táplálékkiegészítővel, mint a YuMOVE Dog.

Néhány tanács a serdülőkorú kutyushoz:

1. Légy türelmes – a kutya jelenleg “tinédzser”, és sokkal több türelmet és támogatást igényel, mint valaha.
2. Maradj pozitív – a serdülők kutyák figyelme sokkal rövidebb, így a játék legyen rövid, szórakoztató és pozitív.
3. Tornáztasd az agyát – az elfáradt kutya boldog és nagyon jól viselkedik. Az agy tornák ragyogó játékok heves, szófogadatlan tinédzsere megnyugtatására!

A YuMOVE Dog – az idősödő vagy merev ízületekkel küzdő kutyáknak készült, bizonyított hatékonyságú, hármas hatású étrendkiegészítőnk – javítja az ízületek kenését, hosszú távon támogatja a porcok egészségét, és javítja a mozgékonyságot.

Még több információ erről!