Ízület gyógyszer helyett – aktív kutyák ízületvédelme

aktív kutya ízület gyógyszer

A kutya életének 5 legfontosabb szakasza, és a bizonyítottan hatékony módszerek, amelyekkel élete végéig karban tarthatod az ízületeit. 5 életszakasz, amelynek kellő figyelmet szentelve meghosszabbíthatod kedvenced aktív, egészséges éveit. Így csináld!

Hogyan tovább? Együttműködés az aktív kutyákkal

Túl vagy a cuki kölyökkoron és túléted a serdülőkort – mi a következő megálló a kutyáddal való közös utazáson?

Aktív felnőtt élet

A felnőtt kutyák ízületeinek a gondoskodása attól függ, milyen tevékenységeket végeztek együtt.

Ha a kutya potenciális sportoló és azt tervezed, hogy együtt fogtok futni reggelente, vagy részt fog venni különböző kutyás sportokban, mint a CaniCross, az Agility vagy a Flyball, akkor ebben korban kimondottan jó ötlet, hogy a kutyusod a megfelelő táplálkozás mellet szedjen valamilyen porcvédő terméket, hogy az aktív ízületek egészségesek maradnak.

Fontos, hogy ezek a készítmények tartalmazzanak glükozamint, A és C vitamin, zöld kagyló kivonatot (ami kondroitint és Omega 3-at tartalmaz) továbbá hialuron savat ami segít abban, hogy ezek az összetevők oda épüljenek be, ahova kell. Így elérheted, hogy később sem szükséges kutya ízület gyógyszer, mert hatásos volt a megelőzés.

Fontos, hogy ne vigyétek túlzásba a mozgást túl korán, mert túlságosan roncsolhatja az ízületeket. Pl a Kennel Club csak 18 hónapos vagy idősebb kutyákat tud versenyezni az agility versenyeken, mert itt a kutyák percek alatt képesek métereket ugrani, nagyon gyorsan futni, fékezni hirtelen és irányt változtatni, ami elégé megterheli az ízületeket.

Bármilyen sportra essen is a választás, jó ötlet, de inkább figyelj oda, hogy több rövidebb edzésre koncentrálj, az intenzív megterhelés helyett. Ez sokkal élvezetesebbé teszi kutya szorakozását, és csökkentheti a sérülés kockázatát. A YuMOVE Dog is nagyszerű választás a védelemre. Jusson eszedbe, a jövőbéli kutya ízület gyógyszer helyett jobb ma a megelőzés!

A YuMOVE Dog – az idősödő vagy merev ízületekkel küzdő kutyáknak készült, bizonyított hatékonyságú, hármas hatású étrendkiegészítőnk – javítja az ízületek kenését, hosszú távon támogatja a porcok egészségét, és javítja a mozgékonyságot.

Még több információ erről!