Dogs Chill Out Fonyód

Dogs Chill Out Fonyód, Nyárzáró Kutyás Nap Fonyód

Augusztusban Fonyód más arcát mutatja. A kora nyári kutyás megmozdulás után érettebb színek és kora őszi hangulattal fogadott bennünket. Érezhetően többen érkeztek érdeklődni standunkhoz, mint korábban, ebben szerepet játszik a folyamatos jelenlétünk és az internetes kommunikáció.

Látta már facebook oldalunkat? Érdemes lehet ránézni!
https://www.facebook.com/egeszsegeskedvencek/

A nyárzáró eseményen már ajánlhattunk 20%-os kedvezményünket, ami a webshopban teljes kosárkedvezményt biztosít. Nem bizonyos termékünket népszerűsítő promóció ez, hanem bármely termékre és mennyiségre beváltható kedvezmény, ami érdemessé teszi a termékek kipróbálását.

A nyárzáró kutyás nap csak ezt a nyarat zárja. A továbbiakban is találkozunk a következő kiállítások, események alkalmával. Weboldalunk kezdő oldalán mindig megtalálja a legközelebbi alkalom beharangozóját, ahol személyesen találkozhat velünk!

Nyárzáró Kutyás Nap, Fonyód. Képek az eseményről

A YuMOVE Dog – az idősödő vagy merev ízületekkel küzdő kutyáknak készült, bizonyított hatékonyságú, hármas hatású étrendkiegészítőnk – javítja az ízületek kenését, hosszú távon támogatja a porcok egészségét, és javítja a mozgékonyságot.

Még több információ erről!