Mastaff Summerfest – megismertük Vasszi Zoltánt

Egy jelentős alkalomnak lehettünk részesei a gyenesdiási találkozón. Sikerült megismerkednünk és Önnek is bemutatjuk Vasszi Zoltánt, a Magyarországi Amerikai Staffordshire Terrier Egyesület vezetőjét. A Zoltán által vezetett egyesület 2013-tól aktív szereplője a hazai kutyáséletnek. Érdemei vitathatatlanok e nemes fajta hírének és magyarországi tenyésztésének, illetve hagyományainak öregbítése terén.

Zoltán kipróbálta YuMove Dog termékünket, ami az ízületek regenerálását illetően fejti ki jótékony hatását. Ezt írta:

“El kell, hogy mondjam rég óta foglalkozom kutyákkal, kutyatenyésztéssel. Amerikai Staffordshire Terriereket tenyésztünk családommal. Ezek a kutyák már kölyök korban nagy energiát fektetnek a mozgásba. Gyakori sajnos az ebből adódó sérülés, mind kölyök, mind pedig felnőtt korban is. Sok terméket kipróbáltam, hogy segítsek, enyhítsek kutyáim fájdalmán. Voltak termékek, melyek ideig-óráig segítettek, de terhelésnél időről-időre visszatértek a problémák. Ez történt Tonny kutyánk esetében is. Kölyökkori balesetből kifolyólag, esetenként kiújult a fájdalma a csukló ízületénél. A YuMOVE Dog termék teljesen megszüntette a problémát! Tonny ismét felszabadultan mozog, játszik és dolgozik! Számunkra az is nagyon fontos, hogy a termékek 100% természetes eredetűek! – Köszönjük Pet Factor!”

Képek erről az eseményről

A YuMOVE Dog – az idősödő vagy merev ízületekkel küzdő kutyáknak készült, bizonyított hatékonyságú, hármas hatású étrendkiegészítőnk – javítja az ízületek kenését, hosszú távon támogatja a porcok egészségét, és javítja a mozgékonyságot.

Még több információ erről!