Csoki és az ízületei. Hogyan segített a YuMOVE ízületvédő tabletta?

ízületvédő kutyáknak

“Kutyusom fiatalos, egészséges. Kutyás találkozókon, barátokkal való beszélgetések során, mindig sokat hallottam már a Yumove jótékony hatásairól. Magamban azonban mindig megállapítottam, hogy jó, hogy tudom, de nekem, illetve az én kis kedvencemnek, erre még nincs szüksége. Jó tudni, ha kell majd, tudom, hogy hová kell fordulnom.

Nyár végével az egyik ismerősöm, akinek szintén fiatalabb kutyusa van, elmesélte nekem, hogy ő bizony tél előtt megelőzési céllal ad a kutyinak Yumove-t. Kicsit szkeptikusan fogadtam, és azt gondoltam, hogy ő is csak egy újabb vásárló, aki bedőlt a reklámfogásoknak. Tévedtem!

Jaj, de még mekkorát. Mindig figyelek arra, hogy mit kap kutyusunk, rendszeresen mozgom vele, de a genetikát mi sem tudtuk kikerülni. Labradorunknál az izületi problámák, sajnos genetikailag öröklődtek. A legelső jelek láttán, konzultáltunk az állatorvosunkkal, és mikor ő is megerősítette, hogy hát igen bizony ezek az első jelei az izületi gondoknak és, igen sajnos ez a fajta kutya, mint az én kincsem, nagyon hajlamos rá …  egyből vettem neki Yumove-t.

Nem csalódtunk, már egy – két hét után a kutyánk mozgásán látszott, hogy lényegesen könnyedebben áll fel a fekhelyéről, reggelente nem kell neki az a pár perc, hogy a mozgása rendeződjön, sokkal légiesebben, lazábban mozog.

Nóri vásárlásunk során, azt is elmagyarázta, hogy ilyenkor tél előtt mindig jó egy immunerősítő kúra Yumove-ből, főleg, ha hajlam is van az állatnál rá, ahogy az a mi esetünkben is történt. Ilyenkor már szeptemberben neki kell állni adni a kedvencünknek, és már a nagy hidegek előtt, jó két – három hónappal előbb neki kell állni adni, hogy jól be tudjon épülni a szervezetünkben.

Tökéletesen elégedettek vagyunk ár érték arányban egy kiváló minőségű terméket kaptunk kutyáknak, ami valóban segített rajta, megkönnyíti az életét, lelasítja az izületi betegség kialakulását.

Igazán hálásak vagyunk.”

Erzsó és Csoki

táplálékkiegészítő, kutya táplálék kiegészítő

YuMOVE Dog termékcsalád

MOZGÁS A NAP FÉNYPONTJA

Attól függetlenül, hogy séta, munka vagy csak játék, mozgásban lenni a legtöbb kutya számára a nap
fénypontja. Éppen ezért az egyik legfontosabb számunkra, hogy minél tovább, játékban vagy csak kényelmes mozgásban tarthassuk őket – és a mi prémium minőségű táplálékkiegészítőink széles választékával tudunk segíteni.

Még több információ