Hogyan segített a YuMOVE ízületvédő tabletta? – ahogy Csoki kutya meséli

ízületvédő kutyáknak

Skacok, ezt nézzétek, ezt a zöld – fehér dobozos cuccot! … Igen, amin az egyik kutyus rajta van. Öregem, ezt adja nekem a gazdim most már pár hete. Egyből le tudtam nyelni szétrágtam semmi extra. Nem olyan vacak, mint az a féreghajtós … amiről lenyalom a finom mázt, aztán köphetem is ki, mert valami fertelem az íze. Ezt szeretem.

Figyu … és mióta szedem … hát az leírhatatlan, mennyivel jobb! Sokkal könnyebben mozgom, nem kell reggel várnom tíz perceket mire életet lehellek a derekamba, meg a lábaimba. Felállok is simán mozgom. A köttötségnek, mintha nyoma sem lenne, olyan, mintha álmodtam csak volna az egészet. Könnyedén kelek fel és indulok felkelteni a gazidmat. A köttétség megszűnésével sokkal mozgékonyabb is lettem, mert nem fáj már minden mozdulat! Imádom.

A séta is megy. Fel – le az a lépcsőházban is! Nincs meg – megállás, pihengetés, veszekedés a gazdival, hogy menjek már. Minden megy mint a karikacsapás. Egyszerűen olyan, mintha újra kölyök lennék.

Régebben olyan voltam mint egy megolajozatlan ajtó, folyton kattogtak a hátsó lábaim. És most? Eskü, hogy semmi kattogás – roposág.

Az izületeim sem fájnak, még akkor sem, ha esik az eső vagy hidegebb van még a reggeli sétákon. Ezzel a cuccossal újra élvezem a hétköznapokat. Nem esik nehezemre a séta, a sőt még egy kis futkosás is belefér a szomszéd buldoggal. Régen már nem igen tudtak játékba hívni, de mióta ezt a bogyót eszem, minden sokkal könnyebb, újra játszok a kis barátaimmal a téren.

Tudod milyen felszabadító érzés újra úgy futkározni, hogy élvezem és szeretek újra a gazdimmal sétálni menni. Régebben mindig noszogatni kellett főleg nyirkos – hideg estéken, jaj, de nem szerettem, hiszen fájdigált, hol ez, hol az, NA DE most. Már én húzkodom le az előszobából a pórázt a helyéről, hogy induljunk már … főleg mikor hallom, hogy a szomszéd kutyusék már elindultak az esti körre.

Ha szeretnél te is újra fitt lenni, akkor szedjél te is ilyen szuper vitamint!

PACSI, CSOKI

táplálékkiegészítő, kutya táplálék kiegészítő

YuMOVE Dog termékcsalád

MOZGÁS A NAP FÉNYPONTJA

Attól függetlenül, hogy séta, munka vagy csak játék, mozgásban lenni a legtöbb kutya számára a nap
fénypontja. Éppen ezért az egyik legfontosabb számunkra, hogy minél tovább, játékban vagy csak kényelmes mozgásban tarthassuk őket – és a mi prémium minőségű táplálékkiegészítőink széles választékával tudunk segíteni.

Még több információ