5+1 tipp az egészséges ízületekèrt

Kutya izületi gyulladás megelőzése, lelassítása:

Bizonyos kor után az ízületek az öregedési folyamatok hatására elkezdenek kopni, lassan elhasználódnak. Ez a sajnos így természetes folyamat, nincs ez máshogy nálunk embereknél sem. Mi is gyakran érezzük, ahogy kedvencünk is, hogy nehezen kelünk ki az ágyból, ameddig nem „járatódnak be” az ízületeink, lassan, esetleg fájdalommal jár a mozgás. Jónéhány kutya küzd már egészen fiatal korban is ízületi problémákkal, ugyanis a kutya ízületi gyulladás hátterében örökletes tényezők, vagy korábbi sérülések állhatnak, de oka lehet a nem megfelelő táplálkozás, vagy az ízületek túlterhelése is.

Mit tehetsz azért, hogy bundás barátod mozgékonyabb, és boldogabb legyen?

  1. Figyelj oda a megfelelő, egészséges táplálásra, vitaminban és ásványi anyagban gazdag eledelt válassz kutyusod számára.
  2. Ügyelj arra, hogy az omega 3 zsírsavak, a glükozamin, chondroitin, a glükozaminoglycan (a zöldkagylóporban természetes módon van jelen) akár kiegészítőként, de tartalmazza a tápláléka.
  3. A kutya izületi gyulladásos folyamatainak elkerülése érdekében válassz táplálékkiegészítő termékeket, amelyek glükozamint, Zöldkagyló kivonatot, Hialuron savat, és vitaminokat Mi minden méretű és korú kutyusra gondoltunk, így akár nagy, vagy közepes, esetleg kis méretű a kutyusod, fiatal vagy idősebb, a megfelelő mennyiségű természetes hatóanyagot tartalmazza a tablettája. Sőt, ha kutyusod nem szívesen veszi be a tablettákat, válaszd az azonos hatóanyag tartalmú Yumove falatkákat.
  4. Kedvenced alvóhelye legyen mindig meleg, száraz. Ha a kertben található a háza, az lehetőség szerint legyen jól szigetelt.
  5. Ügyelj arra, hogy kutyusod megfelelő mennyiségű időt töltsön testmozgással. Ha szeretnéd tudni, mennyi mozgás az optimális, töltsd le ingyenes tanulmányunkat.
  6. (+1) A megfelelő táplálkozással és testmozgással biztosan elkerülhetitek a túlsúly kialakulását, és így eggyel több dolgot tettetek az ízületi probléma elkerüléséért.
táplálékkiegészítő, kutya táplálék kiegészítő

YuMOVE Dog termékcsalád

MOZGÁS A NAP FÉNYPONTJA

Attól függetlenül, hogy séta, munka vagy csak játék, mozgásban lenni a legtöbb kutya számára a nap
fénypontja. Éppen ezért az egyik legfontosabb számunkra, hogy minél tovább, játékban vagy csak kényelmes mozgásban tarthassuk őket – és a mi prémium minőségű táplálékkiegészítőink széles választékával tudunk segíteni.

Még több információ