DogFit Allergia teszt kutyáknak esettanulmány

Olvassátok el Anna levelet, aki egyébként állatokkal foglalkozik – dietetikus. Külön öröm, hogy nem csak a szívével szereti kutyáját, de még pluszban szakmai rálátása is van. Köszönjük!

DogFit  teszt esettanulmány

Kisállat táplálkozási szakértőként java részt allergiás kutyusokkal foglalkozom. Az irány nem véletlen, az én Lilim korábban mindenre IS allergiás volt, nagyon sokat szenvedtünk, végül miatta kezdtem el tanulni, mert számomra a folyamatos gyógyszerezés/szteroid kúra nem volt opció. A Dog Fit tesztet a kíváncsiságom, és a munkám visszaigazolása miatt szerettem volna nagyon, hiszen a vér tesztek kb 60%-os pontossággal rendelkeznek csak.

Egyrészt kíváncsi voltam mennyire pontos a teszt, mivel az évek során Lili allergiáit kitapasztaltam, másrészről pedig a korábbi allergének melyekre reagált, ma pedig tünetmentes- érdekelt, hogy a teszt mit mutat rá. Nagyon boldog voltam amikor megérkezett a leírás, mivel a valóságot tükrözte. Az évek során kitapasztalt, minimális allergiás tüneteket okozó allergénekre hozott pozitív eredményt.

2 éve még igen borzalmas tünetek voltak a tesztben szereplő rengeteg allergénre, a munkám szempontjából önmagában szuper visszacsatolás Lili egészsége azóta, de az, hogy a dog fit teszt is alátámasztja a rengeteg negatív eredménnyel, melyekre korábban volt reakció, azt jelenti számomra, hogy jó úton vagyunk szakmailag is.

Mindenképp ajánlani fogom az engem felkereső Gazdiknak, hiszen sokkal pontosabb képet ad, mint a vérből készült allergiavizsgálat.

Üdv:

Anna

lilykisallatdietetika@gmail.com

kutya diatetika

táplálékkiegészítő, kutya táplálék kiegészítő

 Allergia teszt kutyáknak

Kutyarajongóként fontos lehet, hogy tisztázd, hogy az esetleges érzékenység könnyebb kezelése érdekében mi a legjobb a kutyádnak. Különbözö allergia tesztekből tudsz választani. El tudod dönteni, hogy szőrből vagy inkább nyálból készítted el a vizsgálatod kedvenceidről. Az allergia tesztek olyan allergiacsökkentő stratégiákat biztosítanak, amelyekkel a kedvenced boldogabbá és egészségesebbé válik.

Még több információ