Probiotikum kutyáknak. Kutya és a gazdi szemszögéből!

Hasmenésre kutyáknak

Kutya szemmel:

Mi a véleményem a Yudigest-ről … arról a liladobozos finom kis jutifalatról … tudnék enni többet is belőle, ízlik na.

A legfontosabb az öregem, hogy bármit ettem nem maradt meg a gyomromban, de komolyan mondom neked … olyan táncot járt a hasam és a beleim, hogy csak na … és egyből kijött minden, futhattunk le a gazdival sétálni a parkba, mert jött a gyorsvonat.

Mióta ezt a finom kis lildobozos cuccot szedem sokkal, de sokkal jobb a helyzet … azóta talán egyszer rontottam el a gyomromat … mikor sikerült lecsennem az asztalról egy kis kaját, meg elkaptam egy két csigát … na meg betoltam a szokásos vacsimat ja igen és a szomszéd gyerek is adott egy – két harit a fánkjából … na jó akkor bevallom, akkor azért megint volt hasmenésem. Akkor a gazdim megint adott valamit, az is lilla doboz volt csak talán kisebb és egyből jobban lettem tőle … elmúlt az görcsös fájás a hasamból és megszűnt a hasmenésem.

DE normális körülmények között semmi, semmi öregem, ez a cucc egy megváltás. Nem fáj, csikar a hasam, van újra életerőm és még a közérzetem is sokkal jobb. Csak ajánlani tudom.

Gazdi szemmel:

Mikor Bodri hozzánk került, nagyon sokat kilódtunk szegénynek a gyomrával, bármit evett rögtön ki is jött belőle. Elvittük különböző vizsgálatokra és kiderült, hogy a gyomrában élő mikroorganizmusok összessége nem megfelelő és ezért nem megfelelő az emésztése.

Ekkor ajánlották nekünk a YuDigest. Bodri, nagyon sokszor, nagyon híg székletet produkált korábban, de mióta adjuk neki rendszeresen a YuDigest azóta tökéletes a bélműködése.

A YuDigestről orvosunk ezt mondta, mi ezért választottuk ezt.”A YuDigest termékekben pre-és probiotikumok egyszerre találhatóak meg, teljeskörű támogatást nyújtva az emésztésnek – és így az egész szervezetnek. Ha pedig egy hasmenéses esetben gyors segítségre van szükségünk, A YuDigest Plus-t javaslom, melyben az előbbiek mellett megtalálható a bentonit illetve montmorrilonit ásványokból készült por, melyek megkötik a felesleges vizet és toxinokat. ”

Kutyusunknak fél éve már hogy semmi problémája nincsen. Szedi a YuDigest és nyugodtan tud enni és emészteni. Rendszeres a bélsár nála és megfelelő minőségű is. Nincs benne vér, nyál vagy idegen anyag. Nem látunk semmi fajta fájdalmat rajta étkezéskor és utána sem.

Egyszer fordult elő azóta, egy kisebb baleset mikor nem vettük észre, hogy elcsent kaját tőlünk is a szomszéd kislány is megetette meg a földről is benyalt valamit, na akkor volt utoljára hasmenése, de azóta, lekopogom minden a legnagyobb rendben van, csak ajánlani tudom. Akkor adtunk neki gyorsan egy YuDigest PLUST, ami egy rövid időn belül enyhítette is a fájdalmait és egyből jobb kedvere is derült tőle egyből.

táplálékkiegészítő, kutya táplálék kiegészítő

YuDigest Dog Tabletta

Mindennapos támogatás az érzékeny gyomrú kutyáknak. Támogatja az egészséges emésztést, szilárdan tartja a székletet, csökkenti a szél képződést. Olyan emésztést segítő táplálékkiegészítő a kutyák számára, amely tartalmaz prebiotikumokat és  probiotikumokat is.

Még több információ