Öreg kutya nem vén kutya! Izületvédelem 8+ kedvencednek!

Yumove senior dog izületvédő tabletta

Ízületvédő idős kutyáknak – YuMOVE Senior Dog ízületvédő tabletta 8+ kutyáknak – 120 db

Izületvédő idős kutyáknak? Bevallom korábban még csak nem is hallottam róla.

Mikor a kutyusunk már 9 éves múlott észrevettük nála, hogy sokszor nem olyan lelkes, ha sétálni indulunk. Gondoltuk ez normális az öregséggel jár, hogy az izületei már nem a régiek. Folyton feküdt, először arra gondoltunk, hogy ez már a korával együtt járó sajátosság, így nem igazán foglalkoztunk vele. Az idő előrehaladtával, azonban az állapota egyre rosszabb lett. A kutyusunk még többet feküdt és egyre nehezebben állt fel, főleg a reggeli kelés után. A nyújtozkodások egyre jobban elhúzodtak és a gyors indulások is teljesen eltűntek az életéből, helyette a lassú bicegős mozgás vált jellemzővé.

Akkor olvastunk az interneten először a YuMOVE Senior Dog ízületvédő tabletta 8+ kutyáknak szerről, ami kimondottan idősebb, 8 év feletti kutyáknak ajánlott. Ízületvédő idős kutyáknak.

 YuMOVE Senior Dog ízületvédő tabletta 8+ kutyáknak, kipróbáltuk …

Az igazság az, hogy nagyon meg vagyunk vele elégedve. Azt sajnáljuk egyedül, hogy nem találkoztunk már korábban is ezzel a táplálékkiegészítővel. Kutyusunk könnyedén beveszi, finom az íze, és a hatása fantasztikus … már egy kis idő elteltével is észrevettünk változást a mozgásában. Az első kúra végére kimondottan mondhatjuk, hogy sokkal könnyedebben mozog, szeret újra játszani és egyszerűen lájtuk, hogy élvezi a mozgást. Nem olyan kötettek az izületei, könnyedebben ugrik fel reggelente.

Olyan szépen javult az állapota kis kedvencünknek, hogy hétvégente, újra kisebb kirándulásokat is be tudunk iktatni már.

Nemcsak fizikailag, hanem lelkileg adott neki nagyon sokat ez az porcerősítő, hogy újra tudja élvezni a mozgás örömét, szabadságát.

Hatalmas öröm ez neki és nekünk is természetesen!

táplálékkiegészítő, kutya táplálék kiegészítő

YuMOVE Senior Dog Tabletta 8+ kutyáknak

A YuMOVE Senior Dog tabletta egy speciális táplálékkiegészítő az idősödő kutyák mobilitásának támogatására, egyedülálló formula az ízületi fájdalmak enyhítésére, a zöldkagylóból származó hialuronsav, glükózamin és kondroitin kombinációjával.

Még több információ