kutya szőr ápolása

A kutya szőre árulkodik kedvenced általános állapotáról. Ha dús és fényes, az az egészsége jele, azonban a fénytelen, töredezett szőr valamilyen problémára figyelmeztet. Ilyenkor jól teszed, ha nagyobb figyelmet szentelsz a helyes életmódra, a táplálásra és az ápolásra.

Az optimális táplálás feltétlenül szükséges az ápolt megjelenéshez. A táplálás során biztosíthatod kedvenced számára a szükséges tápanyagokat, amelyek nélkül nem létezhet fényes kutya szőr és bunda. A megfelelő táp alkalmazása fontos, amelyek tartalmazzák a hasznos vitaminokat és ásványi anyagokat.

Fényes, ápolt kutya szőr és bunda

Ezt kiegészítheted olyan táplálékkiegészítőkkel, amelyek Omega zsírsavakat tartalmaznak. Az Omega-3 és Omega-6 jelzésekre érdemes figyelned. Ezek a vegyületek nagyszerű hatással vannak a bőrre és szőrre. Rendszeres bevitelük hozzájárul a kutyus bőrének egészségéhez, amely megőrzi egészséges zsírosságát és hidratált voltát. A megfelelő tápanyagok ezzel megelőzik a bőr kiszáradását, ezért például nem hullik a szőr. A kutyus elegáns, ápolt megjelenést kap, nemcsak egészsége lesz rendben de a kutyaelegancia sem szenved csorbát!

Szigorúan válogatott alapanyagokkal

Most mondhatnád, hogy na és, nagy szám! Hiszen ilyen táplálékkiegészítőkkel Dunát lehet rekeszteni! Ez tévedés. A YuMega táplálékkiegészítő alapanyagai kivételes figyelemmel vannak válogatva Olvasd el!

Amikor az omega-3 és omega-6 zsírsavakról beszélünk, a kiválasztásuk és feldolgozásuk nagyon fontos. Az olajok a YuMEGAban az aranylenből és borágóból(csillagvirág) származnak. Mint a legtisztább olívaolajat, ezeket is hidegen sajtolják és rögtön palackozzák a minőség fenntartása érdekében.

Minőségi elvárásaink olyan magasak, hogy elutasítottunk bizonyos olajakat, amelyek némely emberi táplálékkiegészítőkben megtalálhatóak.

Talán most azt gondolod, hogy oké, akkor biztosan drága.

A minőség sohasem olcsó, azonban valószínűleg Te is szíveden viseled kedvenced sorsát, egészségét. Lehet, hogy csupán azért gondolod ezt, mert nem tudod még, miért éri meg alkalmazni. Ezért megoldottuk, hogy kockázat nélkül kipróbálhasd.

Olyan garanciát nyújtunk, hogy amennyiben úgy találod, hogy nem javítja látványosan kedvenced megjelenését, a kutya szőr nem lett feltűnően fényes, nem csillapítja megfelelően a viszketést, vagy bármi módon kifogásod támad a termékkel kapcsolatosan, visszaküldjük az árát Neked. Így tulajdonképpen anyagi kockázat nélkül, bátran kipróbálhatod.

Nézd meg, miről is beszélünk!

természetes táplálékkiegészítők

YuMEGA

Csillogó, fényes szőrzet, bunda – az egészség jele!
Ha azt tapasztalod, hogy kedvenced bőre túlságosan viszket vagy egyszerűen csak gyönyörű, fényes szőrzetet szeretnél számára, akkor a YuMega termékcsalád nyújt segítséget.

Olvasd el, hogyan teszi mindezt úgy, hogy csak természetes összetevőkkel készül!

Nézd meg ezt a remek termékcsaládot!