Idős kutya ízület erősítő – létezik?

kutya ízület erősítő

A kutya életének 5 legfontosabb szakasza, és a bizonyítottan hatékony módszerek, amelyekkel élete végéig karban tarthatod az ízületeit. 5 életszakasz, amelynek kellő figyelmet szentelve meghosszabbíthatod kedvenced aktív, egészséges éveit. Így csináld!

Hogyan gondoskodjunk az idősebb kutyánk ízületeiről?

Az öregedés az az állapot, ahol világossá válhat, hogy kutyád ízületeinek szüksége van egy kis extra segítségre – és hála istenek, sok mindent tudsz tenni, annak érdekébben, hogy habár a kutyus öregszik, mégis az élettől a legjobbat kapja…

Kutya ízület erősítő helyett a folyamatos mozgás lehet az egyik legnagyszerűbb dolog, ami formában tartja a kutyus ízületeit. Lehet, hogy nem tűnik nyilvánvalónak, de ahogy a kutyád öregszik, tényleg nagyon fontos, hogy lépést tartsatok a mozgással.

Az idősebb kutyáknak is szüksége van az edzésre?

Igen. A kutyák – akárcsak az emberek – boldogabbak és egészségesebbek, ha rendszeresen végeznek olyan gyakorlatokat, ami megfelel a koruknak és a képességeiknek.

Ami igaz az idősebb emberekre, az ugyanúgy igaz a legtöbb idős kutyára is… minél fittebbek ma, annál valószínűbb, hogy egészségesek és boldogok lesznek holnap.

A legnagyszerűbb érvek, amelyek miatt érdemes közös mozgást beiktatni a napi rohanás után:

• Szórakoztató – csaknem minden kutya imád sétálni, még akkor is, ha lassan mozog, és sokszor meg-megáll szimatolni.
• Formában tart – az izomépítés egy nagyszerű módja az idős ízületek karbantartásának, igazi kutya ízület erősítő kikapcsolódás.
• Fokozza a kötődést – egy kis minőségi időt a kedvencével tölteni nem csak neki, hanem Önnek is boldogságot okoz majd.
• Testsúly kontrollálása – a túlsúlynak köszönhetően nagy nyomás nehezedik az ízületekre, ezért egy kis igazítás jó ötlet lehet. Az idősebbeknek az anyagcseréje is lassulhat, ezért a mozgás valóban nagyon fontos.

A YuMOVE Dog – az idősödő vagy merev ízületekkel küzdő kutyáknak készült, bizonyított hatékonyságú, hármas hatású étrendkiegészítőnk – javítja az ízületek kenését, hosszú távon támogatja a porcok egészségét, és javítja a mozgékonyságot.

Még több információ erről!