Természetes immunerősítés kutyusodnak – Ganoderma

Pecsétviaszgomba? Igen, immunerősítő daganatos kutyáknak

Mindig is azt gondoltam, hogy a természetes út a jó út a gyógyításban, ezért kutyusunknál is arra törekedtünk, hogy gyógynövényt találjunk kedvencünk számára, mikor valami problémája akadt.
Családunk mindenénél tél végére azt láttuk, hogy legyengült, nem volt igazán jó állapotban, és mikor elvittük oltásra és elmondtuk az állatorvosnak is, hogy mit tapasztaltunk, akkor ő egy alaposabb vizsgálat után azt mondta, hogy kicsit gyengébb a szíve, mája. Megijedtünk és természetesen azonnal nekiestünk a google-nak.

Így találkoztunk a pecsétviaszgombával … előtte még csak nem is hallottunk róla. Nagyon jókat írtak róla. Természetes immunerősítő állatoknak is, még daganatos kutyáknál is értek el vele szép eredményeket.

Immunerősítő daganatos kutyáknak

Az utóbbi időben Európába is nagyon elterjedt lett ennek a kínai gyógynövénynek a használata. Sok tanulmány született arról, hogy milyen jótékony hatásai vannak, immunerősítőelsősorban kutyáknál is, nagyon jótékony hatása van a májfunkciókra, és az anyag-csere felgyorsítására is. Nagyon sok daganatos kutyusnál is kipróbálták már. Kimondottan jó immunerösitő daganatos kutyák számára.
… és gondoltuk, mivel természetes immunerősítő kutyának, így baj nem lehet belőle … kiprobáltuk.

Ganoderma, természetes immunersősítő a mi kis kedvencünknél, tapasztalataink

Sokat keresgettünk melyik terméket vegyük, míg végül a Ganodermánál maradtunk. Az egyetlen egy gond az volt, hogy a kuyusunk a gyógynövény készítményt azonnal kiszagolta és önmagában semmiképpen sem ette meg. Mi úgy tudtuk kicselezni, hogy megolvasztottuk vajon a port összekevertük nagy adag májkrémmel. Utána már nem volt gond.

Immunerősítő házilag kutyáknak mindig is ebben hittünk és most is ez vált be. 3 hét után már látványos javulást láttunk kutyusunknál, segített a gyógynövény. Kutyusunknak jobb lett a kedve, nem tudom, hogyan fogalmazzam meg, egyszerűen jobb ízüen evett és újra jobb volt a hangulata is. Mintha újra töltötték volna a rendszerét.

Azt tapasztaltuk, hogy kutyusunknak már nem kutyurgott annyit a pocakja és sokkal kevesebbet feküdt és aludt egy – egy táplálkozása után.

Sokkal könnyedebben mozgott és indult el velünk a sétákra.

Nem aludt olyan sokat, mint amit előtte megszoktunk tőle, visszanyerte a vitalitását.

Hihetetlen hálásak vagyunk, hogy rátaláltunk a Ganodermára.

táplálékkiegészítő, kutya táplálék kiegészítő

GanoPet Ganoderma gomba por

Ganoderma gombák olyan kutyusoknál, cicáknál javallottak, akiknél krónikus degeneratív folyamatok, legyengült immunrendszer, diszfunkciójú máj-, szív- vagy veserendszer, általános gyengeség , rákos elváltozás tapasztalható.

Még több információ